Cosmina, Alice și Gabriela nu se tem de greutăți

CSM Bacău este reprezentată la Campionatele Europene de Haltere pentru Juniori și Tineret U23, de la București, de trei sportive extraordinare, care nu ne-au dezamăgit niciodată, toate trei fiind pregătite de George și Ion Călin.
Cosmina Pană, vicecampioană europeană de Senioare, Tineret și Junioare, vicecampioană mondială U20, tocmai a făcut un salt de categorie, de la 45 la 49 kg. Dar credem că va rămâne, în continuare, emblemă a clubului nostru.
Alice Halmac (cat. 64 kg) – multiplă campioană europenă de Junioare U17 (în 2018 și 2019) și recordmenă continentală de junioare credem că va izbuti să-și transfere performanțele și la U20.
Gabriela Daviduță (va concura la U20, cat. +87 kg) este medaliată cu bronz european la categoria anterioară de vârstă (U17) și, cunoscându-i ambiția și seriozitatea, credem că se află în grafic pentru o medalie olimpică.
„Am muncit enorm, fetele sunt într-o formă foarte bună și sperăm la rezultate frumoase. Hai Bacăul”, ne-a transmis, din Capitală, antrenorul George Călin.
Scroll to top