Handbal CSM Bacau

Consilierii locali susțin echipa de handbal a CSM Bacău

Cristinel Manolache, Laur Șova și independentul Dorin Chirilescu au salutat terminarea celui mai bun sezon al Csm Bacău
A fost o ultimă reunire a jucătorilor, antrenorilor și celor din staful administrativ, după cel mai bun sezon al echipei de handbal masculin.

Reamintim, în final un loc 11, dar în condițiile în care, practic, CSM Bacău a pierdut 6 meciuri din cauza Covid 19, urmate de alte trei, în virtutea inerției.
O dată cu instalarea la cârma formației a antrenorului Sandu Iacob, saltul calitativ a fost evident, iar rezultatele pe măsură: victorii contra a 5 dintre primele 8 clasate și pătrunderea pentru al doilea an consecutiv între primele patru din Cupa României. Este o performanță remarcabilă pentru o echipă fără bani mulți și cu doar trei ani prezență în Liga Zimbrilor!

Felicitări tuturor jucătorilor care au făcut din CSM Bacău una dintre echipele bune ale campionatului, după trei ani de progres continuu și ajustări: Tamaș, Freiwald, Saldatsenka, Rusu, G. Bujor, Iordachi, Cronoglavac, Coric, Capotă, Sretenovic, Huta, Rotaru, M. Bujor, Serhel, Tîrzioru, Gal, Păunică, Stănică, Brăescu, Murariu, Cozma, Dârlău, G. Cotinghiu.
Cu toții n-au mai fost jucători la această reuniune, ci oameni simpli, cu familii, prieteni, amintiri și speranțe în viitor, oameni cărora, timp de o lună, le va fi dor să se vadă.

Felicitări lui Sandu Iacob, cel care a sporit evident valoarea formației!
Un antrenor profesionist și ambițios, atipic in gândire pt sistemul românesc.
Felicitări antrenorului secund Alexandru Acsinte, kinetoterapeutului Cornel Bontaș – ambii au avut foarte mult de muncă.
Felicitări managerului Sorin Târcă! Un om cu sufletul pt handbal și echipă.
Felicitări echipei administrative, care a avut enorm de tras pentru ca CSM Bacău să ducă la capăt campionatul: director Adrian Gavriliu ( ciuruit in continuu de politic) , consilieri Sorin Butnaru, Gabriela Manea, Roxana Monoranu și Sorin Jălboaie.


Mulțumiri din inimă grupului celor 12 consilieri locali care au sprijinit CSM Bacău, amenințat de intențiile distructive ale unor politicieni care nu ințeleg ce se intâmplă in jurul lor și care, cel mai probabil vor pleca, așa cum au venit.
Deși cu orientări politice diferite, cei 12 consilieri care au votat pt susținerea bugetului echipei de handbal, respiră la unison pentru orașul nostru.
Din felul în care au vorbit, au dovedit patriotsim local, putere de înțelegere și, mai ales, foarte mult bun-simț. Nu întâmplător, acești consilieri locali se află printre liderii de opinie ai Bacăului.
Dar, să trăim prezentul, să credem în minuni și să sperăm în victoria oamenilor buni.

Hai Bacăul!

Scroll to top