Comunicări directe ale Consiliului de Administrație

Aproape tot Consiliul de Administrație al CSM Bacău (a lipsit Dragoș Boboc, aflat la Vatra Dornei, împreună cu echipa noastră de fotbal) a fost prezent la Sala Sporturilor, înainte de antrenamentul handbaliștilor prim-divizionari.

Grupul acestora este cel mai important din club, fiind echipa către care se îndreaptă mai bine de ½ din bugetul clubului și care evoluează la cel mai înalt nivel, în rândul celor patru echipe de seniori pe care le are CSM.

Secția de handbal masculin are anul acesta cel mai mare buget de la întemeierea clubului, în 2010. Jucătorii și antrenorii au salarii cel puțin decente și sunt plătiți la zi. Ceea ce le-a fost transmis handbaliștilor este să reușească o clasare pe măsura finanțării (un loc de play-off), pentru ca directorul Gavriliu și membrii CA să poată cere Primăriei și Consiliului Local o finanțare comparabilă cu actuala pentru anul următor.

„Mingea este la voi și am mare încredere în profesionalismul vostru”, le-a spus Adrian Gavriliu. Reamintim, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 18, CSM Bacău va primi acasă replica „lanternei roșii” CSM Oradea, în cadrul etapei a 17a a Ligii Zimbrilor.

Scroll to top