Handbal CSM Bacău – CSM Focșani 27-26

Cât de greu! Ce emoții!! Ce frumos!!!

CSM Bacău – CSM Focșani 27-26 (15-14) / Așa cum ne-am așteptat, meciul nostru cu Focșaniul a fost foarte echilibrat.

Am reușit să ne impunem într-un final de infarct, Păunică înscriind golul victoriei în ultimul minut, după care adversarii noștri au avut atacul, fără însă a înscrie pentru o remiză.
Dar acest rezumat nu a prins disperarea noastră, atunci când, cu 10 minute înainte de final, CSM Focșani avea un avans de patru goluri (24-20). Parcă revedeam meciurile cu Vasluiul și Buzăul, în care CSMeii au condus prima repriză, pentru ca apoi să fie ajunși, depășiți și învinși, pe fondul grabei și disperării din ultima treime a reprizei secunde.

De data aceasta, a fost altfel. CSM Bacău a înviat, pur și simplu.
Mai întâi, trei goluri consecutive au redus diferența la minim, după care egalarea a survenit în min. 55 (25-25). Peste încă două minute încrâncenate, am preluat conducerea, iar Focșaniul a egalat la 26 peste încă un minut. Restul a fost spus.

Rolul unui antrenor de mare valoare, precum Sandu Iacob, s-a văzut în aceste momente de cumpănă. Și nu facem o afirmație de complezență. Antrenorul nostru a cântărit foarte exact punctele tari ale adversarilor și a luat cele mai bune măsuri în atac, dar mai ales în apărare.
Focșănenii au fost surprinși de turnura pe care a luat-o partida și n-au mai avut timp să se redreseze. Așa cum am spus în avancronica meciului, a fost ceva de ”punct și de la capăt”.

Marcatorii echipei noastre în această partidă au fost: Crnoglavac 7, Serhel 4, Sretenovic 4, Huta 4, Păunică 3, Coric 2, Stănică 2, Tîrzioru 1.
Cu încă trei puncte adunate la o zestre modestă, vom aborda cu alt moral partida cu Magnum Botoșani, din 16 decembrie.

Hai Bacăul

Scroll to top