Câștigători pe două fronturi – Judo

Judoka clubului nostru pregătiți de antrenorul Dorin Cruceanu au participat la două competiții tari și de la ambele s-au întors cu medalii.
În ordinea importanței, vom vorbi mai întâi de turneul Olimpia, de la Sofia, ediția a 18-a. Au participat sportivi din Turcia, Grecia, Serbia, Macedonia de Nord, România și, evident, Bulgaria. Giulia Cimpoieșu, Mara Păduraru, Victor Anghel și Matei Anghel au traversat Dunărea înapoi având la ei medaliile de bronz și diplomele ce atestau ocuparea locului 3, la categoriile lor de greutate. ”A fost un turneu greuț, dar rezultatele puteau fi și mai bune. Sunt totuși mulțumit că ne întoarcem acasă cu medalii”, ne-a declarat prof. Dorin Cruceanu.
Al doilea turneu la care au participat sportivii lui Dorin Cruceanu (îndrumați acolo de colega sa de la CSM, antrenoarea Paula Diaconescu) a fost Cupa Bucovina, de la Gura Humorului. Din șase sportivi, cinci au cucerit medalii, astfel:
– Aur – Ingrid Flenchea;
– Argint – Sofia Ungureanu și Sofia Florea;
– Bronz – Maria Postăvaru și Andi Cioplea.
Le mulțumesc părinților sportivilor, datorită căreia deplasarea a fost posibilă, și colegei Paula Diaconescu, care i-a asistat la meciuri”, ne-a mai transmis Dorin Cruceanu.
”Va mai urma o serie de turnee, dar cel mai important turneu va fi cel pe care îl organizăm pe 9 decembrie și anume International Shosha Judo Cup, turneu la care și-au anunțat dorința de a participa peste 170 de sportivi din Turcia, Moldova, Ucraina, Bosnia&Herțegovina, Serbia, Bulgaria, Azerbaidjan și Marea Britanie. Mai avem în listă două șări puternice pe plan mondial în judo, de la care așteptăm un răspuns pozitiv, Grecia ăi Slovacia“ a anunțat antrenorul Dorin Cruceanu.
Scroll to top