CSM Bacau - Inot - Juniori - Medalii

Carol Cojocaru arde etapele!

Rezultate foarte bune ale înotătorilor de la CSM Bacău, la Cupa României de la Târgoviște!
De departe, cel mai mare succes îl considerăm pe cel al lui Carol Cojocaru (foto), junior 2, care s-a impus și la Tineret, și la Seniori, proba de 200 m Spate, dar a fost învingător și în dificilele probe de Mixt, dovedind, dacă mai era nevoie, că stăpânește bine toate cele patru stiluri. Ca de obicei, Carol Cojocaru nu se întoarce niciodată acasă cu puțin.
Un alt elev al antrenorului Sabin Jitaru, Robert Adam, a cucerit și el o medalie de aur, plus alte trei de argint sau bronz.
Ștefan Cozma (antrenor – O. Galeru) ne-a adus o medalie și ne păstrează speranțe pentru mult mai mult, noi cunoscându-i palmarescul din anii precedenți.
Rareș Hriscu (antrenor – Sabin Jitaru) a progresat constant în ultimii ani, apropiindu-se mereu de podiumurile de premiere; alți sportivi de-ai lui Sabin Jitaru care au participat la Cupa României sunt Dragoș Bălăiță, Iustin Mistireanu, Eric Pal, Ștefan Tică și Toma Adam.
O mențiune specială pentru tânărul antrenor Sabin Jitaru: el s-a perfecționat, perfecționându-i pe alții, printr-o muncă fără răgaz, dedicată performanței. Opinia noastră este că, deși tânăr, a ajuns un foarte bun antrenor. Felicitări!


Medaliile CSM Bacău la Cupa României

 • Carol Cojocaru:
  Aur – 200 m Spate Seniori, 200 m Spate Tineret, 200 m Spate Juniori, 200 m Mixt Juniori, 400 m Mixt Juniori;
  Argint – 400 m Mixt Tineret;
  Bronz – 400 m Mixt Seniori.
 • Robert Adam:
  Aur – 200 m Bras
  Argint – 50 m Fluture
  Bronz – 200 m Mixt, 400 m Mixt
 • Ștefan Cozma
  Bronz – 200 m Spate.

Foto: facebook/cristina.fatan

Scroll to top