Cantonament de pregătire pentru „CSMeișori” – Judo

Timp de o săptămână, „CSMeișorii” judoca au desfășurat un cantonament de pregătire fizică la Gura Humorului, unde au avut parte și de ședințe de refacere.

Acest cantonament este bine venit atât pentru cei mici dar mai ales pentru juniori care vor participa în finala Campionatului Național de la sfârșitul lunii.

Pregătirea fizică a sportivilor a constat în două antrenamente pentru cei mici, respectiv câte trei antrenamente pe zi pentru juniori.

Sportivii noștri și-au îmbogățit rezistența prin alergări de minim o ora și 20 de minute fără oprire, dimineața, iar seara antrenamentele au constat în exerciții specifice și circuite pentru dezvoltarea coordonării. Stretch-ingul a stat la baza fiecărui antrenament, așadar niciun sportiv nu semnalat febră musculară sau rupturi musculare. Muntele a fost prietenul „CSMeilor” în toata aceasta perioada, unde zăpada le-a făcut antrenamentele mai placute. Sperăm să începem anul cu medalii, așa cum am fost obișnuiți! – a declarat antrenorul Dorin Cruceanu – Judo

Scroll to top