Potaissa Turda – CSM Bacău

Când spiritul de luptă nu este suficient

Potaissa Turda – CSM Bacău 32-23 (16-11)

Am suferit o înfrângere fără drept de apel în fața Potaissei, echipă care ar fi trebuit să fie vicecampioana ediției trecute a Ligii Zimbrilor, dacă era respectată ierarhia din momentul întreruperii campionatului. In fața unui adversar de o asemenea forță, cu o bancă de rezerve lungă și valoroasă, lipsa de pregătire a csmeilor a ieșit foarte tare în evidență.

Trei săptămâni fără antrenamente și un lot restrâns, cu patru juniori în componență, au fost premisele acestui insucces.

Să luăm însă ceea ce a fost pozitiv în aceste două etape – lupta. CSM Bacău n-a depus armele, deși știa că pleacă spre două meciuri dinainte pierdute.
Cu Suceava, ai noștri au evoluat exemplar și cu un pic de noroc puteau obține chiar 3 puncte.
Cu Turda, am reușit doar să-i întrerupem de câteva ori forcingul, care se dorea a fi unul continuu.
De asemenea, au fost introduși în ”circuitul” echipei Capotă și trei dintre cei patru juniori despre care aminteam, și anume Asavastei, Bălăceanu și Kerecheș (pe lângă cei care debutaseră în turneul anterior – Bădică, Cozma și Dârlău).

Marcatorii noștri: Serhel 8, Coric 4, Gal 4, Asavastei 2, Bălăceanu 2, Rotaru 1, Târzioru 1, Capotă 1.

În următorul turneu – în care vom întâlni Vaslui, Buzău, Focșani, Botoșani, Reșița și CSM București – va fi, însă, mult, mult mai bine. Hai Bacăul!

Scroll to top