Când politicul trage aer in piept și lasă prostiile…

‼️Sportivii noştri, invincibili în deplasare‼️
Echipele noastre de fotbal şi handbal au câştigat în deplasare. Merită câte o tolbă de felicitări 🤝🤝🤝fiecare. Dacă la handbal masculin eram favoriţi în meciul cu CSM Oradea, la Miroslava porneam cu şansa a doua, fără discuţie.
⚽️Fotbal / Ştiinţa Miroslava – CSM Bacău 0-1 ❗️❗️❗️/ Liga 3, et. 4
Ca simpli suporteri ai CSM Bacău, ne rămăsese în minte acel 0-4 de la Fălticeni, din urmă cu o săptămână şi ne temeam de o păţanie la Miroslava, o altă echipă cu pretenţii la promovare în L2. Din fericire, antrenorul Cristi Popovici a ştiut să remedieze👌 în timp scurt unele deficienţe pe care le-am avut în defensivă, în meciul cu Şomuz, astfel că CSmeii 🦖au rezistat presiunii şi, mai mult, au reuşit să înscrie prin Corban, care a dat lovitura de teatru în min. 84. Si am urcat pe locul 4 în clasament👏👏👏 Vom avea peste o săptămână un derby cu locul 2, ocupat de Ceahlăul Piatra Neamţ. 💕Vă aşteptăm la meci❗️❗️❗️
🤾Handbal (m) / CSM Oradea – CSM Bacău 26-29 (13-15)❗️❗️❗️/ Liga Zimbrilor, et. 4
Am câştigat pe merit această partidă, în care am fost da capo al fine la conducere. Dar nu a fost uşor. Oradea s-a menţinut mereu la o diferenţă recuperabilă, iar în handbal totul se poate schimba foarte rapid. Cu atât mai mult cu cât ecartul devenise de doar un gol în min. 57. Nu a fost însă cazul unei răsturnări, deoarece şaptele băcăuan a funcţionat optim. Bine, ştiam că ne putem baza pe un nucleu experimentat şi pe tinerii care au completat lotul pentru sezonul acesta. Noutatea a constat în evoluţia interului ucrainean Ganchev, care a fost folosit pentru prima dată mai multe minute. Iar randamentul său a fost bun.
Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 7, Ushal 6, Serhel 6, Ganchev 6, Belchite 2, Dobrincu 1, Ivăschescu 1; antrenor – Sandu Iacob.
Urmează acum un meci greu, acasă, cu Minaur Baia Mare, formaţie care a învins-o în etapa aceasta pe vicecampioana CSM Constanţa. În clasamentul la zi, ocupăm locul 6, dar mai sunt două meciuri de disputat şi două echipe care ne-ar putea depăşi. Oricum, considerăm că potenţialul CSM Bacău este peste locul pe care îl ocupă şi sperăm să demonstrăm asta contra lui Minaur✌️. Veniţi la meci, ❤️dragi prieteni❗️ Va fi un spectacol extraordinar❗️❗️ Hai Bacăul❗️❗️❗️
Scroll to top