CSM Bacau - Handbal - CNJ - 2022

Calificare la Turneu Final!

CSM Galați – CSM Bacău 17-17 (7-7) / CN Junioare 1, Grupa Valoare A, et. 5 (penultima)

Prin remiza reușită pe terenul rivalei de pe locul 1, CSM Galați, fetele noastre au obținut, matematic, calificarea în turneul final!

Meritați toate aplauzele din lume!

Pentru a detalia, spunem că din fiecare dintre cele trei grupe Valoare promovează primele două, plus încă două echipe de pe locul 3. În prezent, înainte de ultima etapă, ocupăm locul 2, cu 12 puncte, tot atâtea cât are CSM Ploiești, noi beneficiind de un golaveraj mai bun. Indiferent de rezultatul meciului CSM Bacău – CSM Ploiești, de miercuri, 13 aprilie (HAI LA MECI!), Bacăul și Ploieștiul se vor califica la TF, deoarece celelalte echipe de pe locul 3, din seriile 2 și 3, respectiv Știința București și Marta Baia Mare, au doar 9, respectiv 8 puncte. Precizăm că pentru victorie se acordă 2 puncte.

Revenind la partida de la Galați, trebuie să spunem că a fost, la fel ca cea din tur, una a apărărilor. S-au înscris puține goluri, mai ales până la pauză. Am fost mai buni ca gazdele în repriza secundă, până în min. 56, când conduceam cu 17-14. Galațiul a revenit și a obținut egalul în min. 59.

Marcatoarele CSM Bacău: Dany Bârsan 7, Poiană-Țârdea 6, Ungureanu 2, Hermeziu 1, Daria Bârsan 1; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan.

Așadar, după meciul cu Ploieștiul, vom avea din nou emoții la Turneul Final. Hai Bacăul!

Scroll to top