Calificare fără probleme

CSU “Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu – CSM Bacău 26-37 (16-21) / Cupa României Fan Courier, Turul I

Desfăşurarea partidei şi scorul final au fost normale, ţinând cont că se întâlneau o formaţie modestă de ligă secundă cu una de prim eşalon. Iar pentru această victorie detaşată, CSM Bacău nu a trebuit să forţeze prea mult. Dovadă este că titularii au fost protejaţi mai mult decât de obicei, iar marcatorul principal al Bacăului a fost un jucător tânăr.

Marcatorii CSM Bacău: Stănică 8, G. Bujor 6, Iordachi 5, M. Bujor 4, Dospinescu 3, Bălăceanu 3, Costea 3, Serhel 3, Rotaru 1, Murariu 1; antrenor – Sandu Iacob.

Până la următorul meci, cel cu CSM Focşani, din et. 21 a Ligii Zimbrilor (6 martie) avem un mic respiro. După acel meci, va urma cel din optimile de finală ale Cupei României, în care avem norocul să jucăm tot împotriva unei echipe de divizie secundă, respectiv învingătoarea din partida CSM Făgăraş – CSU Poli Timişoara. Iar dacă o vom întâlni din nou pe Minaur în sferturi, suntem ca şi calificaţi în careul de aşi. 😉A fost o glumă, desigur. Una cu speranţe cât se poate de serioase. Hai Bacăul!

Scroll to top