C.N. Atletism Pitești

Mirela Lavric nu a fost singura noastră medaliată la CN Atletism (Seniori) de la Piteşti. Revenirea sa spectaculoasă pe pistă (cu o medalie de bronz), după doi ani de pauză, a fost motivul pentru care am considerat-o “eroina zilei”.

Revenim cu evidenţierea “jupânului” alergărilor de fond din România, Alexandru Soare, câştigător la Piteşti al probei de 5.000 m. Î

n poză, alături de el, se află un alt atlet de marcă al CSM Bacău, semifondista Petronela Simiuc, medaliată la aceste CN cu argint la 1.500 m, ocupantă a locului 4 la 800 m. Tot argint a cucerit şi aruncătorul de ciocan Florin Asmarandei.

Am mai avut-o în competiţie pe Otilia Struţinschi, ocupantă a locului 9 la 800 m. Pentru alergători, urmează în următoarele trei luni sezonul de cros. Petronela Simiuc nu-l va susţine însă în ţară, ci în SUA, unde va pleca pe 13 august; reamintim, sportiva noastră efectuează cursurile universitare peste Ocean.

În direcţia opusă va pleca, la mijlocul lunii, dar numai pentru zece zile, Florin Asmarandei, care va reprezenta România la Jocurile Mondiale ale Politiştilor si Pompierilor (Chengdu, China).

Scroll to top