Kickbox CSM Bacau - Cezar Buzdugan - Gala Morosanu

Buzdugan cu două KO-uri

La Gala Moroșanu, Dynamite Fighting Show, de săptămâna trecută, sportivul nostru, Cezar Buzdugan, a reușit o nouă victorie prin KO, de această dată contra redutabilului Alin Câmpan.

De fapt, au fost doua KO-uri, primul fiind obținut de sportivul legitimat (ca amator) la CSM Bacău în urma unei directe de dreapta. Câmpan tocmai atacase cu o serie prelungă, dar Buzdugan s-a ”împachetat” foarte bine, toate loviturile adversarului său nimerind în blocaj; riposta lui Cezar a fost extrem de dură, o lovitură în bărbia lui Câmpan, care l-a trimis pe acesta la podea. Inițial, arbitrul a vrut să oprească lupta chiar atunci, dar i-a permis lui Câmpan să continue. Acesta părea să se fi recuperat după șocul acelei fulgerătoare lovituri și, în repriza a treia, a atacat cu numeroase lovituri de genunchi, procedeu în care excelează. Dar Cezar l-a învins cu arma lui, în urma unui atac scurt și devastator, în care genunchiul său a despicat pielea de pe fruntea lui Câmpan, care fusese trimis dincolo de corzile ringului. Victorie spectaculoasă, dar dificilă, dacă ținem cont că și Buzdugan a suferit in knock-down în R1. Mulți își mai amintesc de filmul istoric Buzduganul cu Trei Peceți. Poate își vor aminti și de Buzdugan cu Două KO.

Grație pregătirii continue, metodice alături de antrenorul Doru Mardare, calităților fizice și tehnice pe care le are, Cezar Buzdugan a ajuns un nume respectat în lumea kick-boxingului profesionist românesc și internațional. Asta, evident, după ce a cucerit zeci de titluri naționale la amatori, într-o carieră sportivă mai lungă de un deceniu.

Felictări, Doru Mardare! Bravo, Cezar Buzdugan!

Scroll to top