CSM Bacau - Handbal - Gabriel și Mihai Bujor

Bujori în obrăjorii CSM Bacău

Așa cum am spus, de Crăciun clubul nostru și-a făcut un cadou mare: trei handbaliști de valoare. L-am prezentat anterior pe portarul Vlăduț Rusu.

Este rândul fraților Gabriel și Mihai Bujor. Ambii au cunoscut notorietatea, ca juniori și seniori, evoluând în Bacău, la CSȘ și Stiința.

Gabriel evoluează pe postul de extremă dreapta și este component al reprezentativei României. A fost tot timpul o pacoste pentru apărările adverse, prin viteză, tehnică de pătrundere și prin felul în care speculează momentele de neatenție ale oponenților direcți. Un jucător care ia frecvent acțiuni pe cont propriu și își asumă responsabilități în momente delicate pentru echipa sa.

Mihai Bujor este inter-dreapta sau centru și nu joacă deloc mai slab decât fratele său. Atât doar, pe aceste posturi a avut tot timpul o concurență acerbă, a unor jucători care compensau prin înălțime și forță brută plusul de tehnicitate și fantezie al lui Mihai. Și a mai fost reținerea unor selecționeri sau antrenori la cluburi care doreau neapărat să demonstreze că ei gândesc obiectiv și că nu titularizează automat doi gemeni. Dar antrenorii cu picioarele pe pământ îi știu valoarea și i-au dat drum liber la afirmare.

Mesajul fraților Bujor pentru suporterii băcăuani este următorul: “Am ales această echipă pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul propus și am vrea să punem umărul la îndeplinirea obiectivelor în acest sezon. Suporterilor vrem să le spunem că vom da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivele, pentru a ocupa un loc cât mai sus în clasament.

Hai CSM Bacău!

Scroll to top