BUGA ANDREI, campion național U21!

După o serie lungă de rezultate foarte bune în ultimii ani, Andrei Buga – pregătit de antrenorii Aurel Chelariu și Simona Aruș -, a cucerit medalia de aur la competiția desfășurată la Ploiești! FELICITĂRI, ANDREI!
O altă medalie provenind din grupele pregătite de cei doi antrenori la CSM Bacău a fost cucerită de ȘTEFANIA OLARU, argint.
Foarte aproape de medalie a fost Ștefan Buga, fratele campionului.
„Felicitări celor trei războinici, care astăzi au avut o zi spectaculoasă. Mândri, tare mândri de voi”, a transmis antrenoarea Simona Aruș.
GIULIA MIHAI confirmă printr-o medalie de bronz la o categorie cu cinci ani mai mare!
Campioana natională anul trecut la U15, vicecampioană anul acesta la U18, Giulia Mihai (CSM Bacău, antrenor – Dorin Cruceanu) a cucerit medalia de bronz la Campionatul National U21, în condițiile în care vârsta sa este de U16! De asemenea, ea vine dupa o pauza lunga de 5 luni, cauzată de o accidentare la cot! „Giulia Mihai este elevă la Școala Gimnazială „Spiru Haret”, făcând cu succes față școlii și sportului, datorită voinței și caracterului puternic pe care le are”, ne-a transmis antrenorul Dorin Cruceanu.
Giulia se va alinia, săptămâna viitoare, la Bacău, la startul Capmionatelor Naționale U16 și U14, alături de alți 19 de sportivi din grupele pregătite de Dorin Cruceanu. ”În cadrul CN se va desfășura și campania de conștientizare a riscurilor asociate consumului de substanțe interzise în școli, campania Instituției Prefectului judetului Bacău, inițiată de dl. prefect, Lucian Bogdanel” – a anunțat Dorin Cruceanu. „Sunt mulțumit de rezultat, se putea și mai bine, dar Giulia încă nu este în formă așa cum ar trebui. Aștept sincer o medalie de aur, la campionatul național U16, pentru că așa ar fi normal, dar depinde de forma ei din ziua respectivă. Weekendul acesta, vom fi organizatorii campionatelor naționale, unde doresc să câștig cel puțin 5 medalii de la restul copiilor” a mai declarat antrenorul Dorin Cruceanu.
Grație rezultatelor cumulate ale sportivilor antrenați de Aurel Chelariu, Simona Aruș și Dorin Cruceanu, CSM Bacău s-a situat pe locul 4 în clasamentul cluburilor, din 38 de cluburi participante! CSM Bacău a fost precedat de CSM Cluj, CSU Craiova și CSM Ploiești, dar a a luat fața unor centre cu mari pretenții, precum cele din Oradea, Arad, Pitești, Iași, CSM București și Dinamo București!
Scroll to top