Bucovina Rădăuți – CSM Bacău 0-1 (0-1, Aeroaiei min. 9) / Liga 3, play-off et. 1

Așa cum am anticipat, echipa noastră a dat totul pentru victorie, a intrat pe teren cu o uriașă dorință de a lua cele trei puncte și a se apropia la un mic pas de locul 2.
Pe ansamblu, CSM Bacău a fost superioară gazdelor, mai calmă și mai bine organizată, în acest meci încrâncenat, cu miză. FELICITĂRI! Drept urmare, am ajuns la un singur punct de învinsa noastră și am redus decalajul față de Foresta Suceava la șapte puncte, grație egalului pe care aceasta l-a obținut in extremis, pe propriul teren, cu Ceahlăul.
Așadar, pe 8 aprilie se vor întâlni în meci direct la Piatra Neamț performerele primei etape de play-off, Ceahlăul și CSM Bacău. În celălalt meci, la Suceava, Foresta va primi vizita prietenei Bucovina și va trebui să joace la victorie, altffel riscă ca în două-trei etape să fie ajunsă de pluton.
Deja, calculele devin pasionante, după prima etapă, datorită ”revoltei” echipelor din jumătatea a doua a play-off-ului. Și avem mare încredere că ascensiunea echipei noastre va continua. Hai Bacăul!
Foto: facebook Bucovina Radauti – fotbal
Scroll to top