Bravo, fetelor! O victorie mare

CSM Galați – CSM Bacău 27-29 (13-14), CN Junioare 2, faza Valoare / Derby-ul grupei a adus și rocada între primele două clasate.

A fost un meci echilibrat, dar în care nu s-a mers umăr la umăr pe tabela de marcaj, seriile de 3-4 goluri ale fiecărei echipe desenând rezultatul final.

Csmeoaicele au reușit un meci remarcabil, în fața unui adversar puternic și orgolios, mai ales că evolua pe terenul propriu.

De menționat că în min. 53, gazdele preluaseră conducerea cu 25-24, dar a urmat o serie de 4 goluri ale băcăuancelor, până în min. 57, prin care și-au asigurat victoria. Marcatoare pentru CSM Bacău: Dany Bârsan 14, Hermeziu 7, Păduraru 4, Anchidin 2, Scutaru 1, Daria Bârsan 1, Sofron, Brașovianu, Cuibar, Banu, Anghel, Tăbăcaru, Vrâncianu, Ciubotariu, Grădinaru, Bontaș; antrenori: C. Petrea și A. Brezan.

După acest succes este evident că CSM Bacău are capacitatea de a rămâne pe locul 1 și a se califica în Turneul Final.

Totuși, lupta pentru promovare în faza finală rămâne strânsă. CSM Bacău ocupă locul 1, cu 13 puncte, fiind urmată de CSM Galați și LPS Vaslui, ambele cu câte 12 puncte. Etapa viitoare, pe 7 martie, CSmeoaicele vor primi vizita echipei de pe 4, LPS Brăila. În aceeași etapă, meciul Vaslui – Galați.

Scroll to top