BRAVO, CSMeilor! CSM BACĂU – AHC DUNAREA CĂLĂRAŞI 25-24 (12-14)

Ce victorie grea şi frumoasă! Scorul a şerpuit alene printre minute, iar incertitudinea a planat pana în ultimele secunde. Sadovyi a adus victoria, la 25-23, când mai erau doar 16 secunde de joc, iar oaspeţii au mai muşcat o dată, semn că dacă ucraineanul nu marca, puteam scăpa printre degete două puncte.

A fost un meci al apărărilor şi al portarilor, în primul rând. Saldatsenka a dat tonul, apărând un 7 m în min. 2. Mai târziu, Richie Freiwald a avut dese momente de magie. Dar, revenind la debutul partidei, Călăraşiul a preluat iniţiativa din min 6 (1-2), fără a reuşi totuşi să se depărteze la mai mult de două goluri.

Putea fi egal la pauză, dar în loc de un gol al nostru a fost golul lor în ultima secundă şi… 12-14. În repriza secundă, dorinţa de victorie a CSmeilor a fost mai mare decât… Dunărea. Am preluat conducerea după zece minute (17-16) şi am avut două goluri avantaj în câteva rânduri.

Oaspeţii s-au ţinut însă scai, egalând când ne era lumea mai dragă, ultima dată la 22, în min. 57. Cum să nu fim îngrijoraţi? Dar au ieşit la rampă Păunică, Drăgan şi Sadovyi, covârşind cele două reuşite ale lui Hanţaru. Bucurie mare!

Nu multe echipe din campionat vor reuşi să învingă Dunărea Călăraşi. Asta arată că avem valoare. Bravo, Adrian Petrea, bravo, tuturor jucătorilor!

Marcatorii noştri în acest meci: Târzioru 8, Păunică 5, Păunescu 3, Tărâţă 3, Serhel 2, Crnoglavac 2, Drăgan 1, Sadovyi 1. Ne aşteaptă, peste o săptămână, un meci în deplasare la nou-promovata Şcolar Reşiţa, care în această etapă inaugurală a remizat acasă, 23-23, cu HC Buzău. Noi ne dorim doar un pic mai mult decât a izbutit trupa lui Eliodor Voica. Hai Bacăul!

Scroll to top