Fotbal CSM Bacau - Seria A Liga 3

Băieții noștri, de neoprit!

Fotbaliștii de la CSM Bacău au învins-o în etapa a 10a pe a doua clasată din Seria A a Ligii 3.

CSM Bacău 🦖- Șomuz Fălticeni 3-2 (1-0)

A fost un meci cu o evoluție pasionantă a scorului. Strat ⚽a marcat devreme pentru 1-0 (min. 4), dar replica formației sucevene a fost puternică în repriza secundă. Dănilă a egalat în min. 60, după care s-a jucat cu garda jos, ambele echipe dorindu-și victoria. Gazdele trec în avantaj în min. 70 (⛈Furtună⚽), pentru ca doar trei minute mai târziu Padovei să înscrie pentru 2-2. Golul decisiv i-a aparținut experimentatului B. Ungureanu⚽, în min. 84.

Astfel, CSM Bacău🦖 leagă trei victorii ✌️✌️✌️la rând și cinci partide fără înfrângere. E o ascensiune pe care puțini ar fi crezut-o posibilă, după un început de campionat ezitant al echipei noastre (4 înfrângeri și un egal în primele 5 etape), în care ne-au năpădit niscaiva necazuri, inclusiv cu îmbolnăviri de Covid. Din fericire, avem jucători și antrenori de mare caracter, care au știut să strângă rândurile la greu. Felicitări🤝🤝🤝, tuturor❗️❗️❗️

Ne aflăm pe locul 7, cu 12 puncte, la doar 3 puncte de locul 4 și 5 puncte de locul 3. Etapa viitoare vom juca la Miroslava, ocupanta locului penultim.

Scroll to top