Băieții noștri – argint național la Speranțe!

Juniorii 2 de la CSM Bacău au reușit un turneu final foarte bun în cadrul Campionatului Național (Speranțe). Doar gazdele de la Odorheiu Secuiesc au reușit să învingă echipa noastră, cu mari eforturi.
În finală, CSM Odorhei – CSM Bacău 35-32 (16-15). În grupele competiției, scorul a fost 33-32. În rest, victorii convingătoare pentru elevii antrenorilor Adi Brezan și Adrian Petrea: 32-24 cu CSS 2 București, 34-27 cu Arrubium Măcin, 26-23 cu CSS Sibiu (în semifinale).
Principalul marcator al echipei noastre a fost Nicholas Butnaru, cu 46 goluri în cele cinci meciuri. Dar, firește, el nu ar fi putut avea această cifră fără strădania coechipierilor săi, Andrei Vascan, Christian Haidău, Paul Bârsan, Theodor Petrea, Darius Mihalcea, Matei Lazăr, Cezar Paladie, Tudor Buricatu, Matei Tăbăcaru, Andi Dinu, Daniel Șerban, Răzvan Doboșeru, Tudor Nănescu.
Este finalul bun al unei generații cu care Adi Brezan a plecat cam de la zero, în urmă cu patru ani. Iar de-atunci formația a crescut frumos, pe măsură ce s-a întărit, iar jucătorii au crescut în valoare.
Sperăm ca din această echipă câțiva jucători să devină suficient de buni pentru a juca la Seniori, în Liga Zimbrilor! Asta ține doar de ei, să se antreneze la fel de serios, să fie ambițioși, să ducă o viață sportivă și în afara sălii.
Îi felicităm pe toți, inclusiv pe antrenorii Brezan și Petrea, le urăm să încheie cu brio și anul școlar, să aibă o vacanță frumoasă și să se bucure de un public loial și entuziast în viitorul campionat, așa cum s-au bucurat în toți cei patru ani de până acum! Hai Bacăul!
Scroll to top