Bacăul pe harta sportului de înaltă performanță. Ionuț Ilie – două medalii de bronz

foto: directorul CSM – Adrian Gavriliu, sportivul Ionuț Ilie, antrenorul George Călin și consilierul sportiv – Sorin Butnaru

În vremuri în care rezultatele internaționale de seniori sunt din ce în ce mai rare, sportivul numarul 1 al CSM Bacău – Ionuț Ilie, antrenat de George Călin, a cucerit în data de 27 martie două medalii de bronz la Campionatele Europene de Haltere – Seniori, categoria 62 kg – stilul aruncat și total.

La stilul aruncat, „CSMeul” băcăuan a reușit să ridice 145, 152 și 154kg, calificându-se astfel pe locul 3 și totodată realizând un total de 283kg – obținând astfel încă o medalie de bronz.

De menționat este faptul că, Ionuț Ilie a suferit o accidentare la umăr, îngreunându-i astfel atât pregătirea, cât și participarea la concurs.

„Ionuț este unul dintre sportivii pe care ne bazăm că va reprezenta Bacăul și România la viitoarele Jocuri Olimpice. Clubul primăriei, alaturi de Consiliul Local și primarul municipiului Bacău l-au sprijinit și îl vor sprijini în continuare cu tot ce este necesar, pentru ca Ionuț să-și simtă munca respectată, apreciată și pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.” – a declarat directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu

Galerie foto: aici.

Scroll to top