Lic. Teoretic “L. Rebreanu” Turda – CSM Bacău 21-19

Aventură spre final

Lic. Teoretic “L. Rebreanu” Turda – CSM Bacău 21-19 (12-10)

Putem spune că a fost din nou blestemul minutelor 20-25, în care şi ultima dintre adversarele CSM Bacău din grupă a marcat de 3 ori, obţinând un avantaj de patru goluri, care nu a mai putut fi recuperat. Csmeoaicele noastre s-au apropiat la un singur gol în mai multe rânduri, în repriza a doua, dar, la fel ca în meciurile precedente, n-au putut face pasul spre remiză.

Marcatoarele CSM Bacău: Scutaru 6, Anchidin 4, D Bârsan 3, Grădinaru 2, Banu 2, L. Bârsan 1, Hermeziu 1, Sofron, Vrincianu, Pintilie, Bontaş, Huţuţui, Păduraru, Tăbăcaru; antrenori: C. Petrea, A. Brezan.

Incheind cu o înfrângere la diferenţă mică, CSM Bacău s-a clasat pe ultimul loc în Grupa A a turneului final. Totuşi, echipa noastră a pus reale probleme fiecăreia dintre adversare, în ciuda faptului că a avut în fiecare meci o medie de talie mai mică. Să le felicităm pe fetele noastre şi să le urăm o trecere rapidă peste decepţia acestui turneu, de la care sperau să se întoarcă medaliate. Cum am mai spus, nu ne îndoim că viitorul va fi al lor. Trebuie doar să se antreneze la fel ca până acum şi să-şi dorească performanţă. Iar medaliile vor veni, atunci când vor conta incomparabil mai mult.

Deocamdată, ne aflăm în faţa meciului de adio la aceste turneu de la Satu Mare, cel pentru locul 7. Cel mai probabil, adversară ne va fi… CSŞ Bacău, care a avut un parcurs la fel de arid în Grupa B. De data aceasta, suntem favoriţi. Hai CSM Bacău!

Scroll to top