Avem medalie și la box

Orlando Burghelea (CSM Bacău, cat. 48 kg) a cucerit medalia de bronz, la Campionatele Naționale de Juniori, desfășurate săptămâna trecută la Brăila.
El a fost singurul prezent pe podiumul de premiere, dintre cei patru boxeri pe care antrenorul Ionuț Patriche i-a deplasat la Naționale, deși și ceilalți trei s-au comportat frumos. Este vorba despre Leonard Feraru (cat. 60 kg), Leonard Burghelea (cat. 52 kg) și Alex Șerban (cat. 57 kg).
De o medalie eram siguri că va fi cucerită, dată fiind munca asiduă, zillnică, a antrenorului Ionuț Patriche, care a pus mănușile în mîinile a zeci de copii, pe care îi îndrumă cu pasiune.
Viitoarea cea mai apropiată competiție a boxerilor noștri și a antrenorului Patriche va fi CN Cadeți, la începutul lunii noiembrie, iar tehnicianul ne propune un nume de urmărit – Robert Gâlea.
După cum are și o mare speranță pentru anul viitor, la cadeți – Raul Ciobanu, un mare talent, care deocamdată nu poate concura din cauza vârstei sale prea fragede. Le ținem pumnii tuturor, de pe-acuma. Hai Bacăul
Scroll to top