Au început treaba și fotbaliștii

Azi a fost primul antrenament din 2023 al fotbaliștilor de la CSM Bacău, pregătiți de Cristi Popovici și Codrin Mindirigiu. Echipa de fotbal a fost cea mai în formă, dintre cele patru echipe de seniori ale clubului nostru.
Prezent la reunire a fost dir Gavriliu Adrian dar și primarul Lucian Stanciu-Viziteu, împreună cu câțiva consilieri locali foarte apropiați de echipa noastră și de sport, în general. „Ceea ce vă pot spune la început de an este că vă vom asigura condițiile necesare, cum am făcut și până acum, iar voi trebuie să marcați cât mai multe goluri”, a spus primarul.
Jucătorii și antrenorul Cristi Popovici au ieșit apoi la o mișcare pe teren mic, un fel de încălzire din care s-a văzut că toți jucătorii, fără excepție, nu s-au dedat la abuzuri de Sărbători. Primarul Stanciu-Viziteu a jucat și el un pic cu fotbaliștii, atât cât poate un amator care nu mai este la prima tinerețe.
În lotul CSM Bacău au apărut doi jucători noi – Ursu (fost la Ceahăul Piatra Neamț) și Unghianu (fost la Miroslava). În același timp, echipa noastră s-a despărțit de Purcariu și Mihăiță.
Până la sfârșitul lunii, CSmeii se vor pregăti pe baza Letea. În perioada 1-11 februarie, va urma un cantonament la Vatra Dornei, iar restul zilelor din februarie va fi rezervat pregătirii acasă și disputării de meciuri amicale.
Pe 4 martie, CSM Bacău va relua campionatul cu un meci pentru locul 2, în deplasare, la Rădăuți. De altfel, acesta este obiectivul „din scurt” pe care și l-a propus echipa, aceea de a ocupa locul 2 înainte de play-off.
Hai Bacăul!
Scroll to top