AU CÂȘTIGAT ȘI JUNIORII MARI! / CSM BACAU – LPS IASI 30-26 (14-10)

Meciul s-a disputat intr-un ritm vioi, cu multe aruncări spre cele două porți. Ambele echipe au avut însă portari în formă, astfel că media de goluri a fost un pic mai mică decât unul pe minut. CSmeii au condus aproape tot timpul (oaspeții au avut o singură dată avantaj, 2-1 în min. 2), repriza întâi fiind foarte echilibrată până în min. 23 (10-9).

Până în min. 50, gazdele s-au distanțat la 9 goluri (26-17), moment din care au redus turația motoarelor. Bădică a stabilit scorul final în ultima secundă de joc, cu o spectaculoasă aruncare de la 12 m, la semiînălțime. Marcatorii CSM Bacău: Stănică 10, Bădică 5, Petrea 4, Bran 3, Bălăceanu 2, R. Armanu 2, Dobrotă 1, Brăescu 1, Frînghiu 1, Dârlău 1; antrenori – G. Armanu, V. Rugină.

Juniorii 1 au completat un debut victorios pe linie al echipelor clubului nostru: două victorii la Seniori, victorie a fetelor de la Junioare 2, victorii tot în prima etapă la Juniori 3 și Juniori 2. În etapa a doua a CN Juniori 1, Seria A, pe 14 septembrie, CSM Bacău va încerca să câștige în deplasare, la Piatra Neamț.

Hai Bacăul!

Scroll to top