Handbal CSM Bacau - CSM Fagaras

Ascensiunea continuă!

CSM Bacău – CSM Făgăraș 38-33 (17-16)

Nici un meci nu este ușor pentru CSM Bacău în Liga Zimbrilor, iar asta s-a văzut contra lui CSM Făgăraș, o echipă mai prost clasată decât trupa lui Sandu Iacob. Dar jucătorii noștri au abordat meciul cu seriozitate maximă și, în final, au obținut o victorie fără emoții.

Prima repriză a fost foarte echilibrată, cu cele două echipe împărțindu-și inițiativa pe tabela de scor. Cu un final mai bun, băcăuanii reușesc să intre la cabine cu un avantaj minim. Ritmul de joc al reprizei întâi a fost alert, cu multe reușite de o parte și de alta. Am spune că ne-a convenit această cadență a atacurilor, deoarece avem în ofensivă mulți jucători de calitate. Desprinderea o simțeam în aer și avea să vină după 7 minute scurse din repriza a doua, când, de la 19-19, CSM Bacău s-a desprins pentru prima dată la 3 goluri, 23-20. Cu toată strădania echipei din Făgăraș, diferența de valoare și-a spus cuvântul, iar CSmeii și-au consolidat avantajul la 5 goluri (26-21), în min. 41. Din acest moment și până la finalul partidei, CSM Bacău a avut mereu un avans de 3-5 goluri, izbutind o victorie liniștită.

Marcatorii CSM Bacău: Crnoglavac 9, G. Bujor 7. Rotaru 5, Sretenovic 5, Tîrzioru 5, Păunică 3, M. Bujor 2, Stănică 1, Saldatsenka 1.

Prin această victorie, CSmeii băcăuani (locul 11, din 15) văd luminița de la marginea zonei de play-off a Ligii Zimbrilor. Vasluiul (locul 10) este în raza directă de ”contact”, la doar 3 puncte, de Buzău (locul 9) ne despart 4 puncte, iar până la CSM Focșani (8) și Steaua (7) mai trebuie să recuperăm 5 puncte. În turneul de la Cluj mai avem două meciuri extrem de grele – cu primele două clasate, Dinamo (pe 8 aprilie) și Turda (11 aprilie), dar și unul cu un adversar accesibil – Suceava (locul 12), pe 9 aprilie. Oricare parior ne-ar da șanse doar pentru trei puncte, dar credem că echipa noastră ticluiește o surpriză. Hai Bacăul!

Scroll to top