AS NEGRI 0 – 3 CSM BACĂU/ Liga a IV-a

Sâmbătă 17 Noiembrie 2018, începând cu ora 14:00 a avut loc disputa dintre AS NEGRI și CSM BACĂU. Acest meci s-a desfășurat în cadrul optimilor din faza județeană a Cupei României, sezonul 2019-2020.

Liderul din Liga a IV-a, Seria Bacău, a început meciul în forță și în ciuda terenului plin de zăpadă a reușit să deschidă scorul prin Bucur. Gazdele au încercat să revină prin câteva contraatacuri rapide dar starea gazonului nu le-a permis să așeze prea bine mingea și să şuteze periculos. Prima repriză a fost marcată în general prin încercarea jucătorilor de a lega pase și a nu se accidenta.

A două repriză a început printr-un atac în viteză iar CSM Bacău, prin același Bucur și-a dublat avantajul. Moralul gazdelor a scăzut și câteva minute mai târziu soarta meciului a fost scrisă prin golul de 3-0 marcat de Norbert. CSM Bacău câștigă disputa cu AS Negri și demonstrează din nou că munca antrenorului Penoff cu această echipă produce rezultate.

Pentru CSM au evoluat : Lepădatu Ștefan, Istrate Alex, Vlad Cosmin, Tătaru , Danilă Adrian, Juncu , Maxim , Zarzu , Bucur Bogdan, Păduraru Răzvan, Paveliuc Daniel și Florin Nicodim, Gafă Ardenis, Antal Norbert.

 

Scroll to top