CSM 2 Baia Mare – CSM Bacău - Handbal Feminin

Aproape la indigo

CSM 2 Baia Mare – CSM Bacău 32-28 (17-11)

Partida cu băimărencele a semănat mult cu cea pe care CSmeoaicele au disputat-o cu o zi mai devreme, contra Coronei Brașov. CSM Bacău a început bine, conducând pe tabela de scor până spre mijlocul reprizei. După un palier de echilibru, în care băcăcuancele au pierdut, totuși, inițiativa, Baia Mare a avut 5 minute de foc, până în min. 25, reușind să înscrie câte un gol pe minut și să se desprindă la 7 goluri avans, 17-10. A fost perioada decisivă, întrucât fetele noastre nu au mai putut recupera decât până la 3 goluri diferență (22-19, 23-20), maramureșencele învingând până la urmă la 4 goluri.

Marcatoarele CSM Bacău: Hermeziu 9, Scutaru 7, Anchidin 5, D. Bârsan 4, L Bârsan 2, Tabacaru 1, Sofron, Vrîncianu, Grădinaru, Pintilie, Bontaș, Huțuțui, Banu, Păduraru; antrenori: C. Petrea, A. Brezan.

CSM Bacău nu s-a făcut de râs în acest meci, la fel ca în precedentul. Din păcate, șansele de calificare în semifinale s-au redus foarte mult, deși nu au dispărut. Vom juca mâine, de la ora 12.30, un meci de asemenea foarte dificil, cu Lic. Teoretic ”L. Rebreanu” Turda, echipă care a învins-o pe Corona Brașov cu 31-23 (16-5). Ne-ar trebui o victorie la cel puțin 5 goluri diferență, iar Baia-Mare să câștige disputa cu Brașovul. Indiferent de scorurile din ultima zi, rămânem cu convingerea că avem jucătoare bune, antrenori foarte buni și viitorul va fi al nostru. Hai Bacăul!

Scroll to top