Am promovat în Liga a III-a – fotbal

FC Viitorul Albești – CSM Bacău: 1-1

Marcator: Zazu

Lot: Lepădatu, Istrate Alex, Preda, Paveluc, Vlad, Păduraru, Nicodim, Maxim, Istrate Răzvan, Zazu și Bucur. Au mai evoluat: Juncu, Hiliteanu și Bratu.

După un super meci pe teren propriu unde echipa antrenată de Gheorghe Penoff a învins campioana Botoșaniului cu 5-0, CSMeii au reușit un egal în meciul decisiv, promovând astfel în Liga a III-a.

Campionatul Ligii a III-a va începe pe 24 august, iar până atunci CSM Bacău va pregăti noi transferuri și meciuri amicale.

„Suntem fericiți că am promovat cu o echipă tânără, de perspectiva, cu un parcurs bun încă din Liga a V-a. Mulțumesc tutuor oamenilor care s-au implicat și ne-au ajutat să avem condiții bune de pregatire, mulțumim conducerii CSM Bacău și primăriei Bacău. Ne așteaptă o perioadă grea în care trebuie să formăm o echipă competitivă, cu care să putem face față Ligii a III-a, unde sunt echipe bune. Avem un nucleu de jucători buni, dar trebuie să mai facem câteva transferuri.

Avem o lună de vacanță, dupa care reluăm pregatirile. Campionatul începe pe 24 august, iar în acest timp trebuie să ne pregătim să susținem meciuri amicale, pentru a face un lot competitiv de Liga a III-a.” – a declarat antrenorul Gheorghe Penoff

Scroll to top