Handbal - CSM Bacau - CSU Suceava

Am pierdut într-un final de infarct

CSU Suceava – CSM Bacău 33-31 (17-17)

Am condus aproape toată repriza întâi, având un start de partidă excelent (am avut 5-1 și 6-2), o perioadă de reflux (8-8), după care iarăși ne-am desprins (17-13), pentru a fi egalați înainte de pauză, în doar două minute. Gazdele au început mai bine repriza secundă, reușind să-și construiască un avantaj de 4 goluri (29-25), în min. 44. Din acel moment, CSmeii au recuperat gol după gol, iar cu un minut și jumătate înainte de ultimul fluier au egalat la 31. Tensionatul final de meci a fost însă al sucevenilor, care au înscris de două ori, fără a primi gol.
Este bine însă că partida i-a readus pe parchet, cu o întărziere de aproape o lună, pe Dospinescu și Costea și suntem siguri că randamentul lor va fi tot mai bun, pe măsură ce vor aduna meciuri în picioare. Sretenovic este, însă, ca și plecat la Meshkov Brest (o echipă de LCE), iar asta se resimte, inevitabil, în jocul CSM Bacău.


Marcatorii CSM Bacău: G. Bujor 10, Coric 6, Rotaru 5, Dospinescu 4, Sretenovic 3, M. Bujor 1, Iordachi 1, Saldatsenka 1; antrenor – Sandu Iacob.


Următoarea etapă, la sfârșitul săptămânii viitoare, cu Vasluiul, acasă. Hai Bacăul!

Scroll to top