Am pierdut, dar ne-am calificat în semifinale

CSM Bacău – Sepsi Sf. Gheorghe 20-24 (12-8) / CN Junioare 1, Turneul Final, et. 3, Gr. 1

Jocul rezultatelor ne-a ajutat să continuăm lupta pentru medalii. Am început bine meciul cu Sepsi, iar la pauză conduceam cu 4 goluri, deci destul de confortabil. Numai că marea problemă a oricărei echipe într-un meci este că are o adversară. Iar adversara poate juca mai bine. A fost cazul lui CSM Bacău cu Sepsi, formația din Covasna înviind după pauză, egalând la 12 în min. 37, trecând prima dată la conducere cu 15-14 și impunându-se grație unui finiș irezistibil, în care a înscris de 4 ori în 8 minute, fără să primească gol.
Marcatoarele CSM Bacău: Daria Bârsan 10, Poiană-Țârdea 5, Hermeziu 3, Dany Bârsan 1, Ungureanu 1, Sofron, Pozînărea, Grădinaru, Bordeianu, Iancu, Solonțanu, Dinu, Păduraru, Tăbăcaru, Anchidin; antrenori – Costel Petrea, Adi Brezan, Gabriela Manea.

Din fericire, CSȘ 2 Baia Mare a învins Știința București cu 34-27 (12-14!) în celălalt meci al etapei din Grupa 1, astfel că CSM Bacău și-a păstrat locul secund în clasament. ‼️‼️‼️FELICITĂRI‼️‼️‼️

Astfel, vom juca în semifinale cu câștigătoarea Grupei 2, care ar putea fi Energetic Rm. Vâlcea sau CSM București – ambele fiind formații extrem de puternice. Totuși, la acest nivel nimic nu este decis dinainte, chiar dacă semifinalele au ca favorite ocupantele locurilor 1 din fiecare grupă. Nu putem garanta că vom ajunge în finală, dar cu siguranță că vom lupta din răsputeri pentru asta. Hai Bacăul!

Scroll to top