Handbaliste CSS Bacau - CSM Bacau

Am învins și în derby-ul local

CSM Bacău – CSȘ Bacău 40-22 (23-9) / CN Junioare 2, Seria A, et. 3

A fost al treilea meci direct din istoria celor două formații, iar CSmeoaicele au obținut tot atâtea victorii. Și de data asta, fetele noastre au jucat foarte bine și nu au dat nicio șansă fostelor lor colege de echipă. Asta cu atât mai mult cu cât sistemul de punctare din această ediție de campionat (în care se acordă câte un punct pentru fiecare repriză câștigată, pe lângă punctele pentru victorie sau egal) ne-a obligat să nu coborâm garda, după ce ne-am asigurat victoria la pauză.

Felicitări echipei și antrenorilor C. Petrea și A. Brezan, pentru această nouă victorie categorică, contra rivalei locale. Mai avem un meci, cu CSȘ Piatra-Neamț, în condițiile în care conducem în clasament cu maximum de puncte.

Marcatoare
CSM Bacău: L. Bârsan 14, Păduraru 8, Scutaru 7, D. Bârsan 7, Hermeziu 3, Tabacaru 1, Sofron, Vrâncianu, Brașovianu, Bontaș, Huțuțui, Banu, Anchidin, Grădinaru, Pintilie; antrenori – C. Petrea, A. Brezan;
CSȘ Bacău: Rău 11, Apostu 3, Ungureanu 2, Grigoraș 2, Pozînărea 2, Dinu 1, Măgirescu 1; antrenori – M. Căpușă, G. Vântu.

Scroll to top