Handbal CSM Bacau - Baia Mare

Am câștigat competiția de la Baia-Mare!

CSM Bacău – Poli Timișoara 34-25 (17-16)

Ne întoarcem acasă bucuroși că am avut un turneu de pregătire bun, cu două victorii și un egal, toate obținute în disputele cu trei dintre cele mai bune echipe ale României. Am câștigat competiția de la Baia Mare! Iar asta în condițiile în care chestiunea bugetului nostru nu s-a rezolvat. La CSM Bacău se joacă, încă, din pură conștiință. Avem jucători și antrenori de mare caracter, iar asta este cel mai important. Pentru cheltuielile curente, legate de participarea la competiție și altele mai mici…, doar managerul Sorin Tîrcă și antrenorul Sandu Iacob știu cât sacrificiu înseamnă.
Revenind la chestiunile strict sportive, ne place să credem că aceste rezultate confirmă valoarea echipei demonstrată în campionatul trecut, valoare afectată în clasament de un episod de infectare a întregului nostru lot cu Covid 19 – practic 6 etape fără punct câștigat. Cu Timișoara, am avut o primă repriză dificilă, așa cum ne-am așteptat. Dar Poli este în reconstrucție și nu a putut duce ritmul și în repriza a doua, în fața unei echipe cu joc solid și echilibrat. Sandu Iacob a folosit tot lotul avut la dispoziție și a reușit să le dea o mare încredere în ei înșiși celor mai tineri jucători ai CSM Bacău.
Marcatorii CSM Bacău: Sretenovic 6, Brăescu 6, Stănică 5, Coric 4, Murariu 4, Rotaru 3, G. Bujor 3, Bălăceanu 2, Iordachi 2; antrenor – Sandu Iacob.
Vom vedea care vor fi meciurile de pregătire viitoare. Totul ține de buget. Hai Bacăul!

Scroll to top