Handbal - Echipa - CSM Bacau

Am bătut-o pe Minaur, la Baia Mare!

În primul nostru amical din această vară, desfășurat în Baia Mare, am învins echipa gazdă cu 26-25 (15-12).
Firește, faptul că a fost doar un meci de pregătire trebuie să ne țină cu picioarele pe pământ. Pe de altă parte CSmeii merită toate laudele, deoarece adversara evolua în fața propriilor suporteri și are pretenții ridicate, fiind o abonată la participarea în cupele europene. De asemenea, Minaur și CSM Bacău se află în aceeași fază a pregătirilor pentru noul sezon. Cu alte cuvinte, este o victorie de bun augur pentru CSM Bacău, care a condus permanent, uneori la 4-5 goluri diferență. Antrenorul Sandu Iacob nu a ținut de scor, introducându-i pe teren și pe jucătorii puțin experimentați pe care îi are în lot. Chiar și-așa, CSM Bacău a obținut victoria!

Marcatori pentru CSM Bacău: Sretenovic 7, Iordachi 6, Brăescu 4, Costea 3, G. Bujor 2, Rotaru 1, M. Bujor 1, Stănică 1, Murariu 1; au mai jucat – Rusu, Stănică, Cozma, Coric, Saldatsenka, Bălăceanu, Olsonikidze, Dospinescu; antrenor – Sandu Iacob.

În partida următoare a turneului de la Baia Mare, CSM Bacău va evolua contra vicecampioanei Potaissa Turda. Meci greu, dar asta ne dorim, pentru a fi bine pregătiți de campionat.

Hai Bacăul!

Scroll to top