A lipsit puțin… / Minaur Baia-Mare – CSM Bacău 28-27 (15-12)

Liga Zimbrilor, et. V / CSmeii au început bine acest meci, conducând cu câte un gol până la 3-4.

A fost însă suficientă o sincopă de 10 minute, pentru ca gazdele să se distanțeze la 5 goluri, după care CSM Bacău s-a aflat într-o continuă cursă de recuperare.

„Izbăvirea” a fost aproape în ultimele 20 de minute minute, în care ai noștri au egalat la 20, menținând egalitatea până la 23, iar apoi am mai egalat o dată la 26. Loteria ultimelor minute ne-a fost, însă, potrivnică, mai ales că eliminările în tabăra noastră au venit pe bandă rulantă, noi terminând meciul cu doi jucători în minus pe teren. 28-27, cam nedrept, dar asta-i situația.

Rămâne faptul că în disputa cu un asemenea adversar, lăudat unanim de cunoscătorii handbalului pentru prestația din acest sezon, CSM Bacău putea obține îndreptățit cel puțin un punct. Valoarea în creștere a echipei noastre va fi răsplătită în viitor, nu ne îndoim de acest lucru.

Marcatori pentru CSM Bacău: Drăgan 6, Crnoglavac 6, Huta 5, Păunică 3, M. Cotinghiu 2, Târzioru 2, Bologa 1, Sadovyi 1, Tărâță 1; antrenori: Adi Petrea și George Călin. Ne așteaptă, joi, 3 octombrie, de la ora 18.00, un alt meci greu, acasă, cu Potaissa Turda. Dar, după un meci ca la Baia Mare, avem mari motive de optimism. Hai Bacăul!

Scroll to top