Am terminat un turneu, începem altul!

În al doilea său joc la Memorialul „Mironiuc” de la Suceava, CSM Bacău a învins CSM Sighișoara cu 25-23 (14-13), după ce în ziua precedentă câștigase contra vicecampioanei Minaur Baia Mare, cu 38-29. „Desigur, este un început pozitiv al meciurilor de pregătire. O altă parte bună este că toată lumea s-a înhămat la efort.
Progresăm câte puțin în fiecare zi. Dar suntem încă departe de ceea ce îmi propun ca joc, mai avem foarte mult de muncă. Din fericire, nu avem jucători accidentați, în condițiile în care au avut cu toții același număr de minute pe teren în cele două meciuri.
Ne-a lipsit, la Suceava, doar Aliaksei Ushal, care a contractat o viroză cu două zile înaintea plecării”, ne-a declarat antrenorul principal al CSM Bacău, Leonard Bibirig.
Joi, cu Buzăul!
Cupa Municipiului Bacău, ediția a XVIa, se va desfășura între 10 și 12 august, nu între 11 și 13, cum anunțasem anterior. Cum este normal, s-a ținut seama de problemele invitatelor noastre, de cheltuielile lor cu deplasarea, masa și cazarea, iar programul Cupei a fost adaptat în consecință.
CSM Bacău are primul meci din turneu joi, 10 august, de la ora 18, cu HC Buzău.
Dar iată programul competiției:
Joi, 10 august 18.00
HC Buzău – CSM Bacău
Vineri, 11 august
17.00 HC Buzău – CSM Vaslui
19.00 CSM Bacău – CSM Făgăraș
Sâmbătă, 12 august
9.45 CSM Făgăraș – HC Buzău
11.45 CSM Bacău – CSM Vaslui
17.30 CSM Vaslui – CSM Făgăraș
Scroll to top