🤾‍♂️ S-au reunit handbaliștii❗️❗️

După mai bine de o lună de vacanță, handbaliștii de la CSM Bacău🦖 au început pregătirile. Aproape tot lotul a fost prezent la apelul antrenorilor Sandu Iacob și Alexandru Acsinte și a managerului Sorin Tîrcă. Excepția a fost bielorusul Ushal, din cauza formalităților de ședere în România. El se va integra în colectivul băcăuan pe 29 sau 30 iulie, după ce va fi în regulă cu actele.
De față au fost directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu, consilierul local Cristinel Manolache, consilierul în Consiliul Director al CSM – Vlad Fesan și director din cadrul Simba Invest – Cătălin Tarcău.
După prezentarea jucătorilor și a stafului tehnic, făcută de Sandu Iacob, invitații s-au referit în discursurile lor la câteva lucruri:
– că lotul actual este mai bun💪 decât cel de anul trecut;
– că există, cel puțin în acest moment, o susținere financiară din partea Consiliului Local și a Primăriei, ori din partea sponsorului;
– că sunt necesare rezultate pozitive, pentru a readuce publicul în sală;
– că echipa administrativă a CSM, Consiliul Director și majoritatea din Consiliul Local sprijină echipa de handbal și sportul în general.
În discursurile lui Cristinel Manolache și, respectiv, Cătălin Tarcău, au existat și accente mobilizatoare📣, dacă mai era nevoie.
Atmosfera era una optimistă, iar asta e tot ce contează în acest moment. Este posibil ca până la începerea campionatului CSM Bacău să mai aducă unu sau doi interi.
Certitudinile sunt legate de programul de pregătiri, care va fi punctat de tradiționalul turneu amical de la Bacău (va fi ediția a 16-a, mai rămâne de văzut de cine va fi patronată), apoi de un amical cu CSU Suceava, iar la final, înainte de începerea campionatului, participarea la un turneu organizat de HC Buzău. Să sperăm că toate acestea vor trece repede și bine, pentru că de-abia așteptăm emoțiile meciurilor de campionat. Hai Bacăul‼️‼️
Scroll to top